torstai 10. joulukuuta 2015

...Ja kohta on jo joulu!!! osa 2/2

Syksyn aikana suunnittelimme kaksi työtä koulun aulan ns. vitriiniin. Huittisten Yrittäjien yrittäjäjuhlaan suunnittelimme ja toteutimme ryhmätyönä gaalasomistuksen. Hommaan kuului paljon somisteiden askartelua ja vielä enemmän valkoisen kankaan silittämistä! Käytimme seinien koristelemiseen ja peittämiseen valkoista kangasta, joka laskostettiin ja nidottiin seinään kiinni. Lopputuloksesta tuli hieno! Saamme ryhmänä olla ylpeitä siitä, että saimme tehtyä koulun ankeasta aulasta juhlavan tilan.
Vitriinin keskelle telineelle tuli yrittäjäjärjestön taulu. Aulan muu somistus toteutettiin vitriinin kanssa samaan tyyliin, mutta laskostetut seinäkankaat olivat valkoiset. 


Toinen vitriinityö oli tehdä oma vitriinisuunnitelma teemalla joulu. Tätä työtä ei konkreettisesti toteutettu, mutta työ piti kuitenkin suunnitella toteuttamiskelpoiseksi. Työhön piti sisältyä myös tekstausosuus, joka ei valitettavasti ole omaa vahvuuttani. Jostain syystä tämä pimeä, sateinen ja myrkyinen syksy innoitti yhdistämään somistukseen kuutamon, kierrätystä, luonnon materiaaleja, kynttilöitä ja mustaa:


Konkreettisten töiden lisäksi syksyn opintoihin on kuulunut talousmatematiikka (prosentteja, alv-laskentaa, katetuottolaskentaa...), markkinointia ja siihen liittyviä projekteja (mediaseurantaa, mainosanalysointia, markkinointikampanjan suunnittelua...), sisustamista, somistuksen tekniikkaharjoituksia, valokuvausta, kuvankäsittelyä, näyttösuunnitelman laatimista... Mielenkiintoisia asioita, joista on varmasti hyötyä tulevaisuudessa.

Kiireisestä ja synkästä syksystä huolimatta joulu on tulossa! Ehkä joulutunnelma löytyy Raumalta ja Vanhan Rauman liikkeiden näyteikkunoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti